Webudvikler!

Jeg udvikler forskellige løsninger inden for web - herunder responsive websites, CMS løsninger og apps. Se nogle af mine løsninger her på sitet og kontakt mig, hvis du vil høre mere om et samarbejde!

Kontakt mig her


Profil


Mit navn er Kristoffer Winther Jessen og jeg er født 26. december 1988.

Til daglig læser jeg en PBA i webudvikling på Cph Business i Lyngby. Ved siden af dette arbejder jeg deltid hos TypoConsult A/S.

 

Interesse for webudvikling

Jeg interesserer mig meget for online kommunikation, og har siden jeg var 13 år lavet hjemmesider med HTML. Denne interesse har givet mig mod på at arbejde med Photoshop, for at kunne præsentere et så indbydende design som muligt.

Da jeg har studeret til datamatiker har jeg gode færdigheder i at programmere Java. Dette er jeg ved at udnytte til at lære PHP, da jeg i høj grad ønsker at lave webløsninger. Jeg har ligeledes et godt kendskab til MySQL.

 

Tidligere arbejde

Jeg har tidligere arbejdet som IT-medarbejder hos BC Catering Roskilde A/S, hvor jeg var med til at holde de forskellige systemer kørende, samt være til rådighed når de ansatte havde behov for IT-hjælp.

 

Jeg interesserer mig desuden meget for de sociale medier, og bruger dem meget til forskellige formål. Jeg bruger i høj grad Facebook til at promovere mit band, Cold Night For Alligators. Her afprøver jeg mange forskellige metoder til at få fat i en målgruppe. Jeg har fx udviklet forskellige apps, som skal øge bandets muligheder for at tiltrække publikum til koncerterne.

Udover grafisk arbejde på computeren, så interesserer jeg mig også meget for lyd. Udover at spille guitar i bandet Cold Night For Alligators, så producerer jeg musik i Pro Tools. Jeg har bl.a. været med til at indspille for CNFA’s EP ”Ulterior Motives”, samt arbejdet som lydtekniker på Himmelev Gymnasium.

Mine evner inden for lydproduktion gør at jeg også er i stand til at producere lydsiden til de videoprojekter jeg arbejder på.

Mine ambitioner er at udvikle mine færdigheder inden for online kommunikation, så jeg er i stand til at tilbyde professionel vejledning om online marketing, herunder være i stand til at udvikle online løsninger med HTML, CSS, PHP og MySQL. Derudover vil jeg igennem studiet til multimediedesigner arbejde meget med Photoshop og Flash fra Adobe, for at øge mine kompetencer til at kunne producere webløsninger med et professionelt og indbydende udtryk.

 

NAVN Kristoffer Winther Jessen

FØDT 26. december 1988

BOPÆL Vesterbro, København

 

PRIMÆRE KOMPETENCER

 

Find mig på sociale medier